Mikä on speksi?

HybridiSpeksi Mikä on speksi? Turun muut speksit

HybridiSpeksi

HybridiSpeksi on Turun yliopiston luonnontieteiden ja tekniikan opiskelijoiden vuosittain toteuttama teatteriproduktio. Ensimmäinen HybridiSpeksi nähtiin keväällä 2015 Barker-teatterilla.

2022 - Jo seitsemäs HybridiSpeksi!

Koronavuosien takaiskujen myötä HybridiSpeksi nähdään taas lavalla keväällä 2022! Infernaaliseen seikkailutunnelmaan päästään, kun HybridiSpeksin näytökset valtaavat speksiscenen jo seitsemmättä kertaa Turun historiassa. HybridiSpeksi 2022 tuotanto- ja käsikirjoitustiimit valittiin jo kaudelle 2021 ja työt onkin aloitettu jo viime vuonna. Muutama tuotantotiimin paikka on kuitenkin vielä auki, joten pysy kuulolla!

Aikaisempien vuosien HybridiSpekseihin voit tutustua täältä

Aikaisemmat speksit

Mikä on speksi?

Speksi on interaktiivista opiskelijateatteria. Siinä yhdistyvät käsikirjoitettu teatteri, improvisaatio ja musikaali. Esityksissä yleisö voi vaikuttaa muutoin käsikirjoitetun esityksen kulkuun huutamalla “Omstart”, jolloin edellinen toiminta, repliikki tai musiikkinumero tehdään uudelleen erilaisella tavalla improvisoiden. Lisää spekseistä ja niiden historiasta voit lukea esimerkiksi Wikipediasta.

Wikipedia: Speksit

Muut Turun speksit

Turussa opiskelijaelämä näkyy vahvasti paitsi katukuvassa, niin myös kulttuurissa. HybridiSpeksi on vain yksi turkulaisten opiskelijoiden ja opiskelijamielisten toteuttama teatteriproduktio. Yhteensä speksejä on Turussa seitsemän.

Akademiska Spexet

Turku­lainen huma­nisti­speksi

I/O Speksi

LexSpex

TLKS Speksi

Tuky Speksi