Tilaa meidät!

Bändikeikat Esiintyjät

Bändi­keikat

Kuuluuko korvissasi vain tuulen huminaa? Kaipaatko musiikillista menoa tapahtumaasi? HybridiSpeksin bändi, eli HSBändi, soittaa menevää musiikkia Abbasta Zappaan. Voit pyytää bändiä soittamaan haluamaasi musiikkia, tai antaa heille vapaat kädet suunnitella tilaisuuteesi sopivaa musiikkia.

Olemme soittaneet akateemisilla vuosijuhlilla kamarimusiikkia kuin myös yökerhoilla ja syntymäpäiväjuhlilla helposti tanssittavaa kevytmusiikkia. Jokainen orkesterin jäsen on päätoiminen opiskelija, joten saatavuus selvitetään joka tilauksen yhteydessä erikseen. Tilaamalla meidät tuet opiskelijakulttuuria ja me pääsemme tekemään sitä mitä rakastamme!

Huomioithan tapahtuman järjestäjänä, että niin ääni- ja valotekniikka kuin osaava teknikko tulee olla hankittuna tapahtumapaikalle meistä riippumatta. Erikoistapauksessa voimme parhaamme mukaan järjestää paikalle äänitekniikkaa ja teknikon, mutta tämä vaatii yhteydenottoa hyvissä ajoin.

Varaathan siis meidät ajoissa - toiveen mukaan vähintään kuukautta aeimmin - erityisesti mikäli haluat esittää erityistoiveta esitykseen liittyen. Nähdään lavalla!

Tiedus­telut bändi­keikoista:

Elias Ervelä / emerve@utu.fi

Bändikuva 1 Bändikuva 2 Bändikuva 3

Esiintyjät

Kaipaako pikkujoulusi tai syntymäpäiväsi laadukasta ja persoonallista esiintyjää? HybridiSpeksin näyttelijäkaarti on käytettävissäsi esiintyjätarpeisiisi. Tarjoamme tapahtumiin paketteja aina muutaman hengen juontokeikoista ison porukan improvisaatioteatteriin asti. Luomme tapahtumaasi ohjelman tarpeesi mukaan.

Tiedus­telut esiintyjä­keikoista:

HybridiSpeksin hallitus / hallitus@hybridispeksi.fi

Esiintyjät 1